Opinie o Trip2Bike

Poznaj opinie o nas!

Zapraszamy do zapoznania si臋 z opiniami naszych dotychczasowych klient贸w oraz do dodawania w艂asnych! Za ka偶d膮 opini臋 serdecznie dzi臋kujemy!

Sprawd藕, co m贸wi膮 o nas klienci

Doskona艂a
Na podstawie 228 opinii
SprzedamOpla (LPG)
SprzedamOpla (LPG)
2023-10-16
Marz臋, 偶eby jeszcze do Was wr贸ci膰! Sprz臋t pierwsza klasa, frajda niesamowita a obs艂uga rewelka - to by艂a przyjemno艣膰 do Was trafi膰. Dzi臋ki Wielkie!
Trysia
Trysia
2023-10-14
Perfekcyjna obs艂uga i 艣wietne rowery, napewno wr贸cimy
Kamil Labadz
Kamil Labadz
2023-10-09
Super zesp贸艂, kt贸ry zorganizowa艂 nam na rowerach (i nie tylko) aktywn膮 integracj臋 dla 40 os贸b. Wszystko by艂o mega profesjonalnie i bezpiecznie. Polecam!
Boss
Boss
2023-10-01
Super rowery i obs艂uga
Marecki
Marecki
2023-10-01
By艂o 艣wietnie. Polecam wszystkim. Obs艂uga bardzo mi艂a 馃憣
szegezloty
szegezloty
2023-09-24
Polecam. Rowerki malo uzywane dobrze przygotowane. Bardzo mila obsluga. Kolega pozyczal rower ja mialem swoj. Przy oddaniu moglem umyc rowniez swoj prywatny plus Pan z obslugi umyl moj naped i spojrzal na rower fachowym okiem Dzieki i oby tak dalej !!!!
Paulius Kulionis
Paulius Kulionis
2023-09-18
Good choice of bikes, excellent service
Dawid
Dawid
2023-09-17
Git rowerki
Kamil 艁ab膮d藕Dyrektor Biura Klienta Biznesowego Santander Bank Polska
Czytaj wi臋cej
"Bardzo dzi臋kujemy za profesjonalne i przede wszystkim bezpieczne zorganizowanie naszej aktywnej integracji. Uczestnicy, zw艂aszcza Ci z grup rowerowych, stwierdzili, 偶e to by艂o dotychczas najlepsze spotkanie naszego regionu, a opowie艣ciom podczas wieczornej cz臋艣ci spotkania nie by艂o ko艅ca. My艣l臋, 偶e wielu z nas z艂apa艂o bakcyla i wr贸ci w g贸ry realizuj膮c t膮 szczeg贸ln膮 form臋 aktywno艣ci."
Odwied藕 Beskid 艢l膮ski wi臋ksz膮 ekip膮. B臋dzie weso艂o!

Skontaktuj si臋 z nami!

Adres

ul. Grzybowa 1
43-370 Szczyrk

Godziny otwarcia

Poniedzia艂ek 08:00 - 17:00
Wtorek 08:00 - 17:00
艢roda 08:00 - 17:00
Czwartek 08:00 - 17:00
Pi膮tek 08:00 - 17:00
Sobota 08:00 - 17:00
Niedziela 08:00 - 17:00

Formularz kontaktowy

U偶ywamy plik贸w Cookies. wi臋cej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close